Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Karjeros centras

Išvyka į Alytaus kolegiją

Kolegija – aukštoji mokykla, suteikianti profesinio bakalauro laipsnį. Apsilankę joje išgirdome daug naujų terminų: fakultetas, dekanas, prodekanas, katedra, katedros vedėjas, studijų programa, paskaita, lektorius.

Alytaus kolegija turi 5 fakultetus: inžinerijos, informatikos, sveikatos mokslų, technologijų mokslų, verslo ir viešosios vadybos. Fakultetuose pačios paklausiausios specialybės yra slauga, kineziterapija, transporto ir statybos inžinerija, multimedija ir vizualinė komunikacija, maisto produktų technologija, transporto ir logistikos verslas, buhalterinė apskaita.

Mūsų pažintis su kolegija prasidėjo nuo inžinerijos fakulteto, kur ruošiami automobilių transporto inžinieriai, apsilankėme pastatų vėdinimo sistemų laboratorijoje. Toliau - sveikatos mokslų laboratorijos, kuriose studentai mokosi atlikti medicinines procedūras su manekenais. Viena mūsų gimnazistė net pamėgino padaryti dirbtinį kvėpavimą manekenui. Tai buvo gan įdomus reginys.

Informacinių technologijų fakultete pamatėme, kaip studentai mokosi kolegijoje informacinių technologijų: jiems padeda virtualios realybės akiniai, 3D spausdintuvai, skeneris, kuris naudojamas kuriant VR žaidimus. Informatikos fakultete buvo labai daug Apple kompiuterių.

Laisvalaikį studentai gali leisti sportuodami, užsiimdami kita savo mėgstama veikla. Gaila, bet nepamatėme, kaip STEAM laboratorijoje yra mokoma maisto produktų technologijų. Mus pakvietė atvykti dar kartą dalyvauti šokolado gamybos dirbtuvėse, kad galėtume su specialiu spausdintuvu atsispausdinti norimos formos šokoladą.

 

1 2 3 4

  

Mangirdas Misevičius, Simonas Nauckūnas, I hs1 

 

RENGINIŲ KALENDORIUS

Gegužė 2024
Pr A T K P Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 365 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1335
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5434628
http://1rxpills.com/