Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Renginiai

„STEAM triatlonas“

Gimnazijoje įvyko pirmasis STEAM konkursas mokiniams. Anot šaunių renginio vedėjų antrokių  Liepos ir Melitos, jis buvo smagus, turiningas, žaismingas ir pilnas naujų patirčių. Renginyje dalyvavo ne tik mūsų gimnazistai, bet ir 8-10 kl. mokiniai iš Vilniaus Simono Daukanto, Žirmūnų, Žiežmarių, Rumšiškių Antano Baranausko,  Jonavos Senamiesčio gimnazijų, Palomenės, Kruonio, Žaslių pagrindinių mokyklų, Vaclovo Giržado progimnazijos. Konkurso dalyvius pasveikino gimnazijos direktorė Jolita Morkūnaitė, STEAM koordinatorius Stanislavas Bernikas.  Mokytojams konkurso metu vyko nuotolinė paskaita ir edukacija apie odos panaudojimą, renginį vedė dailės mokytoja Andromeda Ostašenkovienė.

Komandose mokiniai iš skirtingų mokyklų susipažino, bendravo, dalyvavo triatlono rungtyse: protmūšyje, eksperimentinėje rungtyje ir loginėse varžytuvėse. Ištyrę maisto priedo E401 savybes, chemijos laboratorijoje pagamino konkurso logotipą iš spalvotų  kalcio alginato rutuliukų. Protmūšyje, kurį paruošė ir vedė II KTU klasės gimnazistai Goda ir Benas, teko atsakyti į įvairius klausimus apie gamtos mokslus,  įveikti klausimų apie Kaišiadorių rajoną turą.

Džiaugiamės, kad konkursą parėmė UAB „Gudobelė“, Kaišiadorių kultūros centras.  Dėkojame IKTU klasės gimnazistui Justui  Stoniui, kuris kiekvienam nugalėtojui pagamino po suvenyrą – atomo modelį.  Konkurso užduotis ruošė matematikos, fizikos ir chemijos mokytojos. Konkurse talkino gausus būrys gimnazistų: vieni vertino eksperimentų užduotis, kiti rūpinosi konkurso dalyvių sutikimu, padengė užkandžių stalą. Nuoširdžiai dar kartą dėkojame visiems.

 

1 2 3 4 6 7 8 9 10 11 12 13

 

Matematikos ir gamtos mokslų mokytojai 

 

RENGINIŲ KALENDORIUS

Gegužė 2024
Pr A T K P Š S
1
5
18
19
28
30

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 72 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1345
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5648197
http://1rxpills.com/