Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Informacinės technologijos

Paskaita „Kelyje į sėkmingą karjerą“

Balandžio 13 dieną gimnazistai klausėsi IT srities kelią pasirinkusių Giedrės Barzdaitės (baigusi mūsų gimnaziją) ir Roko Domarko paskaitą.Paskaita

Giedrė, kompiuterinio projektavimo operatorė, pasidalino savo įžvalgomis, kaip pasirinkti studijų įstaigą po vidurinės mokyklos. Įvardijo informacinių technologijų ir viešo kalbėjimo kompetencijų svarbą besirinkant bet kokias studijas. Taip pat akcentavo karjeros centro veiklos svarbą  - tai puiki vieta susipažinti su studijų programomis bei mokymo įstaigomis.

Rokas, web dizaineris programuotojas, baigęs programavimo specialybę, patarė nepraleisti progos savo akimis išvysti ir susidaryti savo nuomonę apie ugdymo įstaigą, susipažinti su tos įstaigos studentų pasiekimais bei su turimomis technologijomis. Atsižvelgdamas į tai, kad gyvename technologijų amžiuje, Rokas skatino dar mokykloje rinktis informacinių technologijų dalyko pamokas vien dėl bendro išprusimo, ateities perspektyvų pasirinktoje nišoje, nes šioje IT srityje lengviausia pradėti karjerą. Pranešėjas pristatė paskutinę savo komandos sukurtą mobiliąją programėlę - LRT intelektinį žaidimą „Auksinis protas“ - ir palinkėjo protingų sprendimų renkantis mokymosi pakraipą, susietą su informacinėmis technologijomis.

 

IT mokytoja Ingrida Kupčiūnienė

 

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 220 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5308911
http://1rxpills.com/