Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Geografija

Geografijos konkursas „Pažink Lietuvą ir pasaulį“

Sausio 28 dieną LITEXPO parodų rūmuose vykusios tarptautinės turizmo parodos „Adventur 2023“ metu įvyko aštuntasis nacionalinis geografijos žinių konkursas „Pažink Lietuvą ir pasaulį“. Konkurse dalyvavo apie 1000 pačių gabiausių mokinių iš visos Lietuvos. Dėkoju Miletai Ašmenaitei (I KTU), Kamilei Varankinaitei (I KTU), Augustei Jankauskaitei (II fg), Simonai Tamošiūnaitei (II fg), Vakarei Černiauskaitei (II fg), Aidai Atkočiūnaitei (II fg), Viltei Veličkaitei (III hs1), Jonui Pališkiui (III ft-hs), Viktorijai Tvaronaitei (IV hs1) už savo mokyklos vardo garsinimą, už dalyvavimą ir pasiektus rezultatus. Didžiausius sveikinimus skiriame mūsų grupės žvaigždutei Augustei už pademonstruotas puikias geografines žinias ir iškovotą sidabro medalį.

Laukdami rezultatų dalyvavome įspūdingoje geografijos pamokoje apie Saharos dykumą, kurią vedė mums, geografams, puikiai pažįstamas Rytas Šalna.

Šeštadienio laikas tikrai neprailgo, nes nemažai įdomybių atradome parodos lankytojų salėse, kur pasisėmėme naujų idėjų būsimoms savo kelionėms. Tradiciškai aplankėme kaišiadoriečius. Čia mielai mus sutikto Kaišiadorių TVIC profesionalų komanda ir netgi patikrino, ką žinome apie savo rajoną.

  

1 2 3 4 5 6 7 8

 

Geografijos mokytoja Asta Tamulevičienė 

 

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 231 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5308556
http://1rxpills.com/