Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Mokinių prezidentūra

GIMNAZIJOS MOKINIŲ PREZIDENTO INAUGURACIJA

Gimnazijoje mokinių savivalda gyvuoja jau ne pirmus metus. Po gimnazijos mokinių prezidento rinkimų vyksta naujojo prezidento inauguracija. Tai ne tik skambus pavadinimas, tai pareigų, darbų, perdavimas naujam prezidentui, tai gimnazijos mokinių prezidento priesaika jį išrinkusiems gimnazistams atstovauti jų interesams, garsinti gimnazijos vardą.

Ketvirtoką Martyną Vasiliauską pakeitė trečiokas Justinas Marcinkevičius.  Naujasis prezidentas Justinas perskaitė iškilmingą gimnazijos mokinių prezidento priesaiką, patvirtino ją savo parašu. Ant prezidento priesaikos pasirašė ir gimnazijos direktorius Stanislavas Bernikas. Priesaika bus saugojama gimnazijos muziejuje.

Šventę vedė Nikoleta Koklevičiūtė ir Ugnė Petrauskaitė. Martynas Vasiliauskas papasakojo, kaip jam sekėsi atlikti šias garbingas pareigas, komandos pagalbos svarbą, perdavė simbolinę gimnazijos vėliavėlę naujajam prezidentui. Pasitikėti savimi, nebijoti būti kritikuojamam linkėjo Justinui gimnazijos direktorius Stanislavas Bernikas. Prezidentūros kuratorė Rita Marozienė dėkojo metus laiko dirbusiems prezidentūroje gimnazistams, visai naujai išrinktai prezidentūrai linkėjo nepamiršti gimnazijos tradicijų ir įgyvendinti savo planus garsinant gimnaziją. Šventėje šoko gimnazistės iš šokių grupės „Diva“.

 


CSS Gallery:
Could not find folder /var/www/clients/client1166/web1609/web/images/stories/cssgallery/17prez/

 

Gimnazijos mokinių prezidentūra

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 208 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5309753
http://1rxpills.com/