Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Valdymas ir savivalda

Gimnazisto priesaikos šventė

Rugsėjo 22 Lietuvos  prezidentui Algirdui Brazauskui būtų sukakę 85-eri metai. Tą dieną gimnazijoje vyko pirmokų gimnazistų priesaikos šventė. Renginio pradžios vieta – tradicinė: gimnazijos fojė prie prezidento Algirdo Brazausko bareljefo. Apie mūsų gimnazijoje puoselėjamas vertybes pats prezidentas Algirdas Brazauskas yra pasakęs: „ Tik savo protu, darbštumu, didelėmis valios pastangomis galime sukurti klestinčią Lietuvos valstybę, kurioje būtų gera ir saugu gyventi kiekvienam piliečiui.“

Gražiausios pirmokų gėlės buvo skirtos prezidentui. Padėję ranką ant draugo peties, kitoje rankoje laikydami priesaikos tekstą, pirmokai drąsiai kartojo svarbius gimnazistui žodžius, kuriuos skaitė gimnazijos direktorius Stanislavas Bernikas. Po priesaikos sugiedotas gimnazijos himnas – taip baigėsi šventės rimtoji dalis.

Šventė tęsėsi aktų salėje - pirmokai parodė, ką jau sugebėjo išmokti kartu su savo klase: nedrąsūs asmeniniai prisistatymai, šokiai, dainos, fleitos melodijos. Sėkmės tikriesiems gimnazistams pirmokams linkėjo direktorius, gimnazijos mokinių prezidentas Martynas Vasiliauskas, pirmų gimnazijos klasių vadovės Laimutė Sabaliauskienė ir Gražina Kairevičienė.

„Gražių Jums dienų, įdomių pamokų ir gerų pažymių, įdomių gimnazijos švenčių ir renginių...“ – to palinkėjo pirmokams renginio vedėjai ketvirtokai Viltė ir Laurynas.

Pirmokai gimnazistai, būkite šaunūs mokiniai ir aktyvūs gimnazijos gyvenimo dalyviai.

 


CSS Gallery:
Could not find folder /var/www/clients/client1166/web1609/web/images/stories/cssgallery/1priesaika/

 

Gimnazijos mokinių prezidentūra

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 211 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5309984
http://1rxpills.com/