Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Renginiai

Pamoka žiūrint į dangų ir bendraujant...

IMG 20210527 083354Kinai turi posakį: „Jeigu žmogus bent kartą per dieną užsisvajojęs pažvelgia į dangų, tai reiškia, jog jis yra laimingas.“

Ankstyvą gegužės 27-osios rytą baigiamųjų psichologijos pamokų proga šį mokymosi modulį pasirinkę mokiniai buvo pakviesti į dangų ir saulę pažvelgti drauge ir, bendraudami nuotoliniu būdu su mūsų gimnazijos buvusia abituriente Viktorija Miliauskaite, pasivaišinti kvapnios rytinės kavos ar arbatos puodeliu. Tiesa, saulę pridengė pilkieji lietaus debesys, bet virtualiam bendravimui tai nesutrukdė.

Charizmatiškoji Viktorija nuoširdžiai ir paprastai pasidalino įžvalgomis apie savo, kaip asmenybės, brandos pokyčius ir aplinkybes, dėl kurių ji kuria savo gyvenimo pagrindinį vaidmenį – žmogaus, kuris tiki savo svajone. O svajonė yra tapti aktore. Viktorija mokosi Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje vaidybos specialybės. Ji padrąsino abejojančius ir stengėsi bent kiek nuraminti stresuojančius dėl pernelyg didelio mokymosi krūvio ir griežtokų gimnazijos reikalavimų. Nuoširdžiai pakvietė susisiekti su ja ir pasikalbėti jei kam kyla klausimų dėl ateities studijų ar pasirinkimų baimių.

Mūsų gimnazijos mokiniai, kurie jau mokėsi ir kurie dar mokosi psichologijos, visiems linki bent kartą žvilgtelti į dangų (net jei ir lyja)... Visi tai padarę tikrai bus laimingi...

Pamoka organizuota bendradarbiaujant su gimnazijos informacijos centro-bibliotekos darbuotojais plėtojant bendruomenės narių socialinį ir emocinį ugdymą.

 

Gimnazijos psichologas Lionius Demjanovas

 

 

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 500 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5317388
http://1rxpills.com/