Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Renginiai

KONKURSAS

Kviečiame 9-12 klasių mokinius ir jų mokytojus dalyvauti edukaciniuose mokomųjowl olympisų dalykų konkursuose „Olympis 2014“ - www.Olympis.lt.

Vyks 9 mokomųjų dalykų konkursai: anglų kalbos, lietuvių kalbos, matematikos, fizikos, informacinių technologijų, chemijos, biologijos, geografijos ir istorijos.

Konkursų tikslas - sudominti mokinius dėstomu dalyku. Tai ne olimpiada, konkursuose yra įvairaus sudėtingumo užduočių, todėl juose be išimties gali dalyvauti visi mokiniai.

Visi konkurso dalyviai gaus padėkos raštus ir atminimo dovanėles, o laimėtojai bus apdovanoti medaliais ir diplomais. Dalyviai, kurie dalyvaus 3-uose ar daugiau konkursų, gaus dovanų skaičiuotuvus!

Mokytojai-kuratoriai gaus sertifikatus, atminimo dovanėles ir kuponus apsipirkimui mūsų rėmėjo el. parduotuvėje www.cheapmarkt.lt.

Aktyviausias mokinys, mokytojas ir aktyviausia mokykla gaus planšetinius kompiuterius arba el. knygų skaitykles (pasirinktinai).

Konkursai „Olympis 2014“ vyks tris savaites nuo kovo 24 d. iki balandžio 11 d. interneto svetainėje www.Olympis.lt, dalyvauti galima bet kuriuo jums patogiu metu. Atlikti konkurso užduotis mokiniai galės mokyklos kompiuterių klasėje (rekomenduojama), o nesant tokiai galimybei – namuose.

Detalesnė informacija – www.Olympis.lt.

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 266 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5308669
http://1rxpills.com/