Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Administracinė informacija

Klaipėdos jaunimo teatro „Taškas“ aktorių susitikimas su gimnazijos moksleiviais ir mokytojais

SpektaklisSpektaklio aptarimasLapkričio 22 d. išsiskyrė gausa renginių gimnazijoje ir už jos ribų. Klaipėdos aktorių desantas gimnazijoje - tai kelių etiudų kompozicija su muzikiniais, ritminiais, šokio intarpais apie jaunimo aplinkos gyvenimo peripetijas.

„Tu arba tave“ – charizmatiškojo dramos aktoriaus Valentino Masalskio režisuotas spektaklis apie kontraversiškus jaunimo santykius, paliečiantis tokias problemas kaip antisemitizmas, rasizmas, neapykanta kitos lytinės orientacijos žmonėms bei narkotinių medžiagų plitimas tarp jaunų žmonių, vyraujančias patyčias realiame ir internetiniame pasaulyje.

Spektaklyje keliami klausimai, kaip smurtas socialinėje aplinkoje, visuomenės abuojumas pagalbos laukiančiam, tarpasmeninių santykių susvetimėjimas, aptarti po spektaklio bendraujant neįpareigojančioje aplinkoje, kurioje aktoriai tapo paprastais moksleivių bendraamžiais. Atvirumas ir nuoširdumas sužavėjo abi puses ir turbūt ne vienas moksleivis pagalvojo, kad aktoriaus dalia suvaidinti tiesą yra pakankamai skausminga.

 

Gimnazijos psichologas Lionius Demjanovas

 Lioniaus Demjanovo fotografijos

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 273 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5308399
http://1rxpills.com/