Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Administracinė informacija

Projektas „Būk detektyvas!“

Kaišiadorių švietimo ir sporto paslaugų centro Neformaliojo švietimo skyrius 2017 m. prisidėjo prie Lietuvoje organizuoto projekto „Būk detektyvas!“ ir į jį pakvietė dalyvauti rajono mokyklas, projekto  tikslas – skatinti mokinius geriau pažinti savo gimtąjį kraštą, domėtis jo istorija.

Projekto metu mokiniai turėjo galimybę pagal pasirinktas temas kurti istorinius ir kitus maršrutus, ieškoti su savo šeima bei gyvenama aplinka susijusių nuotraukų ir visa tai įkelti į puslapį – www.bukdetektyvas.lt

Šiame projekte dalyvavo Nikoleta Koklevičiūtė (IIIhs), Kotryna Mikalauskaitė (IIIhs) ir Vaiva Taparauskaitė (IIIhs). Mokinės sukūrė maršrutą „Algirdo Brazausko vardo keliu po Kaišiadoris“. Jį sudaro trumpas pristatymas apie Algirdą Brazauską ir keturios miesto vietos, susijusios su Algirdo Brazausko vardu ir iliustruotos nuotraukomis, trumpais aprašymais bei žemėlapiu. Šį maršrutą galima pamatyti ir išbandyti apsilankius „Būk detektyvas!“ internetiniame puslapyje. Mokinės taip pat įkėlė ir nuotraukų apie Kaišiadoris.

Minėtame puslapyje galima rasti ir daugiau informacijos – maršrutų, nuotraukų apie Kaišiadorių rajoną ir kitas Lietuvos vietas.

Vasario mėn. įvyko projekto apibendrinimas ir veiklų aptarimas bei įvertinimas. 

P2060020-1

 

Istorijos mokytoja Ona Jodonytė

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 227 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5309718
http://1rxpills.com/