Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Mokiniams ir tėvams

Psichologinės biodinaminio asmenybės ugdymo grupės (BAUG) teoriniai ir praktiniai užsiėmimai vainikuoti oficialiais sertifikatais ir atminimo ženkliukais

0201

„Pelei nepasakysi, kur bėgti, lygiai kaip vėjui – kurlink pūsti. Nesikrimsk dėl dalykų, kurie tau nepavaldūs. Būk kate, kuri niekada nesitenkina mažu. Verčiau būk tokia asmenybe, kuri mokosi per visus devynis savo gyvenimus.“

Rytų išmintis

 

Jau trečius metus gimnazijoje gyvuoja paslaptingai pasivadinusi psichologinė BAUG grupė. Tai – įdomiosios psichologijos pagrindais pagrįsti teoriniai ir praktiniai mokymai, kuriuos veda gimnazijos psichologas. Šie psichologiniai BAUG-o mokymai - praktinis paveikių priemonių rinkinys, taikomas mokymosi įstaigos sąlygomis ir duodantis neįtikėtinai gerų rezultatų. Psichologinė biodinamika tai metodika, kai veikiant giluminius asmens mąstymo pokyčius išugdomi gebėjimai keistis kartu su kintančia situacija.

Džiugu, kad šiais metais septyniolikai moksleivių, iš kurių net 8 abiturientams, įteikti oficialūs dokumentai – sertifikatai - ir šios grupės simboliniai atminimo ženkliukai, kurie pagaminti remiantis Rytų filosofijos išmintimi. Šis moksleivių psichologinį atsparumą stiprinantis renginys yra viena iš daugelio Projekto „Saugios aplinkos mokykloje kūrimas II“ (Nr. 09.2.2-ESFA-V-729-03-0001) dalių.

                                                                                                     

Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazijos ir Projekto „Saugios aplinkos mokykloje kūrimas II“ (Nr. 09.2.2-ESFA-V-729-03-0001)

psichologas Lionius Demjanovas

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 201 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5310212
http://1rxpills.com/