Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Karjeros centras

Gimnazistams apie VDU Žemės ūkio akademiją

123

Gimnazijoje viešėjo VDU ŽŪA mechanikos, energetikos ir biotechnologijų inžinerijos katedros vedėjas – prof. dr. Rolandas Bleizgys ir verslo atstovas, ŽŪA alumnas Dovydas Pikčilingis. 

Prof. dr. Rolandas Bleizgys papasakojo gimnazistams apie mechanikos inžinerijos specialybes, kurias galima įgyti Vytauto Didžiojo universiteto Žemės ūkio akademijoje. Šiuolaikinis žemės ūkis yra modernus, inovatyvus, pasitelkiantis naujausius robotus į pagalbą. Nuo šių mokslo metų atsiranda nauja programa – tvarioji inžinerija. Ji ruoš specialistus, gebančius taikyti inovacijas žemės ūkyje. Žinoma, norint studijuoti šią programą, reikia išmanyti matematiką ir fiziką ar chemiją. Bet specialybė labai perspektyvi. Prieš kelerius metus VDU ŽŪA baigęs Dovydas Pikčilingis dirba UAB „Dojus agro“. Jis pasakojo apie geras įsidarbinimo ir puikias karjeros galimybes, džiaugėsi gaunamu atlyginimu, komandiruotėmis po pasaulį bei kokybiško poilsio galimybėmis per atostogas. 

Verta pagalvoti ir apie šią aukštąją mokyklą. O ūkininko darbas jau tikrai po truputį keičiasi – jam padeda nauja technika, robotizavimas.

 

Karjeros koordinatorė Rita Marozienė 

 

 

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 261 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5308280
http://1rxpills.com/