Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Verta perskaityti

Įtakingiausios pasaulio intelektualų knygos

scan0005 scan0004

 

Harari Y.N. 21 pamoka XXI amžiui.-UAB „Balto print“, 2019.- 382 p.

 

Kodėl liberalioji demokratija išgyvena krizę? Ar reikėtų ruoštis Trečiajam pasauliniam karui? Ką rodo D.Trumpo ir į jį panašių politikų iškilimas? Kuri civilizacija dominuoja: Vakarų? Kinijos? Islamo? Ar Europa turėtų būti atvira imigrantams? Ar nacionalizmas gali išspręsti ekologines problemas ir nelygybę? Kaip elgtis terorizmo grėsmės akivaizdoje? Ko šiandien turėtume mokyti vaikus?

Šioje knygoje netikėtos idėjos susiejamos su veriančiai aiškiomis įžvalgomis.

 

Peterson J.B. 12 gyvenimo taisyklių. Chaoso priešnuodis.- Vilnius, 2019.-454 p.

 

Autorius – vienas eklektiškiausių įkvepiančių šiandienos intelektualų, aistringai ir drąsiai reiškiantis originalias mintis.

Knyga „12 gyvenimo taisyklių. Chaoso priešnuodis“ išversta į 50 kalbų, jos parduota jau daugiau kaip 3 milijonai egzempliorių. Ji padėjo pasaulinei auditorijai suprasti esminį tarpusavio ryšį tarp savanoriško atsakomybės prisiėmimo ir prasmės, kuri palaiko mus visų gyvenimo išbandymų metu. Pasaulis kinta vis greičiau. Mūsų egzistencija yra tragiška. Tai – akivaizdu. Todėl knyga kviečia mus pabusti, atsimerkti, sutelkti dėmesį, įdėmiai apsvarstyti savo žodžius bei veiksmus ir kiek tik išgalime prisidėti, kad pasaulis kiltų į kalną, o mus supanti aplinka pagerėtų, užuot nugarmėjusi į pragarą, kuris, kaip mes visi žinome, nuolat mums politiškai ir asmeniškai gresia.

 

Bibliotekininkės

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 202 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5311136
http://1rxpills.com/