Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Verta perskaityti

Naujos knygos

                scan0001  scan0019

Lukoševičius O. Trakų (Kaišiadorių) apskritis 1918 – 1940 m.: Tarp valdžios ir savivaldos.- Kaišiadorys: Kaišiadorių muziejus, 2019.- 815 p., iliustr.

Ši knyga apie Trakų (Kaišiadorių) apskrities savivaldą nėra užbaigta. Medžiagos apie 1918 - 1940 metų šio regiono savivaldybininkus ir jų veiklą yra tiek daug, kad jiems apibendrinti reiktų dar kelerių metų. Šis leidinys – tai pirminių to metų dokumentų atspindys, o ne istoriografinis tyrimas. Vienoje knygoje netilptų ir atskirų temų istorijos – mokyklų, sveikatos apsaugos, kelių tiesimo ir nuolatinio taisymo, visuomeninio ir kultūrinio gyvenimo ir t.t.

Repšys M., Petryla K. Šokis su tamsa: atvirai apie gyvenimo išbandymus ir kaip juos įveikti.- Vilnius: Alma litera, 2018.- 198 p.

Knygos autoriai – du jauni, veiklūs ir, atrodytų, puikų gyvenimą gyvenantys žmonės. Marius Repšys – kino ir teatro aktorius, renginių vedėjas. Karolis Petryla – rašytojas, verslo konsultantas, teisininkas. Abu prisipažįsta: „Daug metų gyvenome dvejopą gyvenimą. Šokome tamsoje. Išgyvenome apatiją, nerimą, agresiją, nors viešumoje šypsojomės. To gėdijomės, tai slėpėme. Kildavo tamsių minčių, nors, regis, neturėjome jokių priežasčių... Priešingai - daugumos akimis, buvome lydimi sėkmės, šlovės, pripašinimo, palaikomi šeimų.“ Kas nutiko?   Tai – depresija.

Skaitykite.

Bibliotekininkės

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 191 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5311670
http://1rxpills.com/