Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Verta perskaityti

Naujos knygos jaunimui

  scan0002   scan0001

Populiaraus prancūzų rašytojo Laurent Gounelle knygas kritikai neretai lygina su Paolo Coelho romanais – ypač garsiuoju „Alchemiku“. Tai lengvai suprantamos knygos, kurias perskaitę žmonės pasijunta geriau.

 

Gounelle L. Dievas visada keliauja incognito: romanas.- Vilnius: Alma littera, 2016.- 360 p.

                     

Alanas stovi Eifelio bokšto viršuje, pasiruošęs šokti žemyn, nes jam atrodo, kad gyvenimas neturi nei prasmės, nei tikslo. Tačiau staiga ant peties pajuntą kažkieno ranką – nepažįstamas senyvas vyras pasiryžęs sulaikyti jį nuo beprasmiško žingsnio. Nepažįstamasis pasiūlo Alanui sandorį: vaikinas gaus naują visavertį gyvenimą, jei vykdys gelbėtojo jam skirtas užduotis. Netrukus Alanas patenka į įvykių sūkurį, išgyvena naujus potyrius ir pasineria į paieškas gyvenimo prasmės, kurios iki šiol nematė...

                     

Gounelle L. Diena, kai išmokau gyventi: romanas.- Vilnius: Alma littera, 2016.-216 p.

 

Romanas „Diena, kai išmokau gyventi“ - skatinantis pažinti save bei kitus ir ryžtis gyventi taip, kaip norime iš tikrųjų. Itin pozityvi knyga, kuri gali pastūmėti Jus į teigiamus pokyčius ir padeda tapti laimingesniems.

Tai nepaprasta istorija, parašyta remiantis filosofų ir geriausių šiuolaikinių psichologų bei mokslininkų įžvalgomis, paskatins susimąstyti apie gyvenimą, santykius su žmonėmis ir suteiks kasdienybei naujų spalvų.

 

Gero skaitymo!

Bibliotekininkės

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 213 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5310793
http://1rxpills.com/