Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Neformalus ugdymas

Ugnė ir Laurynas projekto „Our gold is GREEN“ tarptautinėje stovykloje

Įgyvendinant tarptautinį projektą „Our gold is GREEN“ 2013 m. rugpjūčio 12–18 d. Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centre vyko vasaros jaunimo mainų stovykla. Stovykloje dalyvavo jaunuoliai iš trijų Baltijos jūros regiono šalių – Lietuvos, Estijos ir Danijos.

Renginys buvo skirtas moksleiviams, dalyvaujantiems Baltijos jūros projekte, į šią stovyklą buvo pakviesti ir du mūsų gimnazistai – Ugnė Žukauskaitė ir Laurynas Rudis.

Pagrindinis stovyklos siekis ir veikla – nustatyti, kokios įtakos lokali upių tarša gali turėti didesnėms vandens ekosistemoms, ypač Baltijos jūrai, kuri skalauja visų trijų stovyklos dalyvių šalių krantus. Siekis įgyvendintas kartu keliaujant upėmis su baidarėmis, pėsčiomis, stebint vandens taršos šaltinius ir renkant vandens pavyzdžius. Vėliau mokiniai juos įvertino naudodamiesi biologiniais ir cheminiais metodais, o kruopščiai išanalizuotus rezultatus renginyje Pilių parke įdomiai pristatė Vilniaus miesto gyventojams ir svečiams. Visą savaitę vyko ekskursijos, žygiai po Pavilnių regioninį parką, kultūriniai vakarai, kuriuose mokiniai pristatė savo šalių dainas, šokius, patiekalus.


CSS Gallery:
Could not find folder /var/www/clients/client1166/web1609/web/images/stories/cssgallery/chemija/stovykla13/

Chemijos mokytoja Laima Sabaliauskienė

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 200 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5312120
http://1rxpills.com/